Løbere i hundredvis klar til Rebildløbet lørdag med fem forskellige ruter i Rold Skov og Rebild Bakker

0

Rebildløbet 2015 løbes den 13. juni, og igen forventer arrangørerne stor interesse for løbet, der er blandt de hårdeste i Danmark på de længste distancer. 3 timer og 11 minutter viste tiden, da den første maratonløber i Rebildløbets historie sidste år kom i mål efter de mere end 42 krævende kilometer. Med en højdeforskel på 280 meter er Rebildløbets maraton en af de hårdeste i Danmark.

Ud over maratonen er der et børneløb på en kilometer samt ruter på 5,9 km, 13,7 km og en halvmaraton på godt 21 km, og langt de fleste ruter går gennem såvel Rold Skov som Rebild Bakker.

Alle interesserede kan se højdeprofilen på alle ruter på www.rebildloebet.dk .

Sidste år deltog 516 løbere, hvilket var rekordmange deltagere på alle distancer, og lørdag den 13.juni går det igen løs, når løbere i alle aldre på de fem forskellige ruter lader sig udfordre.

– Rebildløbet er for alle. Og det er fantastisk at løbe på blødt underlag og opleve den varierede natur omkring Skørping og Rebild Bakker, lyder det fra arrangørerne, som igen regner med rigtig mange deltagere.

Ruterne er tydeligt markeret, hvilket mange løbere roser arrangørerne for, ligesom der er forplejning undervejs samt i målområdet, hvor også en række af løbets sponsorer vil være til stede.

Ud over præmier til de første pladser på alle distancer er der fine lodtrækningspræmier fra en række sponsorer, der vil være til stede i målområdet, hvis de har mulighed for det – herunder en af løbets hovedsponsorer Vores Avis – Rebild.

Der trækkes bl.a. lod om weekendophold på Comwell Sport Rebild Bakker og madkasser fra Den Grønne Asparges.

Sponsorpræmierne udloddes ved lodtrækning på løbsdagen blandt de, der møder til start og er forhåndstilmeldt, hvilket skal ske senest torsdag den 11.juni 2015 på www.rebildloebet.dk.

Rebildløbet er et samarbejde mellem Frem Skørping og Aalborg Atletik, og et evt. overskud går til de to foreningers ungdomsarbejde.

Sådan så det ud, da startskuddet lød til sidste års Rebildløb

Sådan så det ud, da startskuddet lød til sidste års Rebildløb

Stemningsbillede fra Rebildløbet 2014

Stemningsbillede fra Rebildløbet 2014

Share.

Der er lukket for kommentarer.