Spa ophold Nordjylland

0

Har du og din nærmeste behov for at slappe maksimalt af, trække stikket og lade kroppen komme ned i gear? Så er et spa ophold i Nordjylland et helt fantastisk valg. Her i Nordjylland har vi nemlig mange forskellige fantastiske spa og wellness hoteller, som kan tage sig kærligt af dig.

Det er ganske normalt at have behov for en mindre ferie. Spaophold i Nordjylland er en fantastisk måde at slappe af på, og derfor har vi herunder samlet nogle af de mest populære steder at komme på spaophold.

Populære steder at komme på spa ophold Nordjylland

Følgende valgmuligheder er udvalgt grundet den positive feedback, der er at finde omkring de enkelte hotellers spaophold. Skulle du have et hotel, vi skal have tilføjet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter at udvide vores sektion med spa ophold Nordjylland.

Inden du kaster dig ud i at booke et spaophold, så er der et par gode tips, som vi anbefaler, at du har in mente.

  • Sørg for altid at dobbelttjekke den dato, du booker. Det sker oftere end man tror, at man kommer til at booke i en forkert måned.
  • Du vil nogle gange opleve, at der er gode deals på spa ophold. Kig nederst i artiklen for at se de deals, vi løbende holder opdateret.
  • Sørg for at snakke med din partner om, hvad I forventer af et spa ophold i Nordjylland. Det er vigtigt, at I er enige om, hvad I gerne vil have ud af turen – ellers kan det ende med at blive en ærgerlig tur.
  • Læg et budget, inden I søger efter et wellnessophold. Det gør det markant nemmere for Jer at finde det helt rigtige sted at booke.

Med ovenstående in mente er vi nu klar til at springe ud i det.

Ruths Hotel er et fantastisk spahotel i Nordjylland

De fleste fra Jylland kender eller har hørt om Ruths Hotel. Det er et legendarisk hotel af mange årsager, men hotellet er især kendt for sit spa. Ønsker du at få en fantastisk oplevelse med spa ophold Nordjylland, så er dette et godt bud.

Prismæssigt er Ruths Hotel i den dyrere ende, men ønsker du at få den ultimative oplevelse med spa i Nordjylland, så kan Ruths Hotel varmt anbefales.

Himmerland Golf & Spa Resort er en sikker vinder

Et af de hoteller, der de seneste 5-10 år har sat sig på landekortet, er Himmerland Golf & Spa. Dette spa- og wellnesshotel i Nordjylland gør sig meget positivt bemærket hvad spa og mad angår. Her kan du forvente at få serveret fantastisk mad. Derudover vil værelserne (hvis valgt) ligge ud mod golfbanerne, hvilket givet en helt fantastisk udsigt. Der er med andre ord rig mulighed for afslapning og hygge.

Landal Rønbjerg Wellness – en perle i Vesthimmerland

Ude i Vesthimmerland ligger denne perle af et spahotel. Ønsker du et spa ophold i det nordlige Jylland, hvor du i den grad får lov til at slappe af, så kan du med fordel overveje Landal Rønbjerg Wellness. Her kan hotellet bryste sig med:

  • Et lækkert område med indendørs spa
  • Udendørs spa til de friske
  • Ønsker du fodmassage? Så prøv den populære fodmassagekanal
  • En lækker sauna
  • Fantastisk dampbad
  • Et hvileområde til ren afslapning

Som det ses af ovenstående, så er Landal Rønbjerg Wellness & Spa bestemt et sted at overveje, hvis man ønsker det ultimative weekendophold.

Spaophold Nordjylland deal

spaophold nordjylland

Du kan fra tid til anden være heldig at finde en deal på et spaophold i Nordjylland. Vi vil gør vores bedste for at opdatere nedenstående med de nyeste spaophold deals.

En deal er en fantastisk måde at spare lidt penge på. Fra tid til anden sætter hoteller med spa og wellness deres priser pr. nat ned. Derefter distribuerer de disse tilbud ud via blandt andet dealsites. Her hos Vores-Avis.dk forsøger vi (efter bedste evne) at følge med i, hvilke spa ophold Nordjylland deals der på nuværende tidspunkt er aktive. Vi sørger for at holde listen opdateret så godt som muligt.

Share.

Der er lukket for kommentarer.