Moderne tandplejer i København: Slip af med din tandlægeskræk

0

Dette indlæg er sponsoreret

Uanset om du lider af tandlægeskræk eller ej, er der adskillige fordele ved at vælge en tandlæge i København, som har specialiseret sig i angstpatienter.

Hvis du er som folk er flest, lider du næppe af tandlægeskræk. Nuvel et årligt eller halvårligt besøg hos tandlægen er nok næppe din yndlingsbeskæftigelse, men det er heller ikke noget, som volder dig en masse kvaler, og som hver gang føles som en kamp at komme igennem. Hvorfor så henvende sig hos en tandlæge, der har stor erfaring med angstpatienter? Er det ikke nok med en almindelig tandlæge? Jo, det er det selvfølgelig, når det drejer sig om de regulære tandlægebesøg. Dem hvor du får en indkaldelse til en tid en måned efter og dermed har god tid til at give den en skalle med tandbørsten og tandtråden — og så i øvrigt forberede dig mentalt, hvis det er nødvendigt.

Desværre er det ikke altid så enkelt. Der kan nemlig også være ting, som gør, at du bliver nødt til at lægge vejen forbi tandlægen med kort varsel. Har man først én gang oplevet en knækket tand eller akut tandpine, ved man, at det bestemt ikke altid er en mulighed at vente til i morgen, på mandag eller bare et par timer for den sags skyld. Med andre ord: Det skal fikses her og nu.

Tandlæger i København med speciale i angstpatienter

Skyldes tandlægebesøget et uheld, eksempelvis en væltet cykel, en fodbold i ansigtet eller noget helt tredje, så kan der hurtigt opstå en uudholdelig angstfølelse. Uheld kommer i alle afskygninger, og er de så slemme, at det kræver en tur til tandlægen, er det nok ikke for meget at sige, at det er en voldsom oplevelse. Her kommer tandlægens erfaring med angstpatienter ind i billedet, for selvom man ikke har nogen problemer med at sætte sig til rette i tandlægestolen til daglig, kan det være meget rart med en ekstra forstående, tålmodig og empatisk tandlæge, hvis man lige har været ude for et uheld. Det er noget, der er værd at tænke over, også selvom de fleste af os sjældent gør det. Vi regner med, at vores tandlægebesøg begrænser sig til en eller to gange om året, men sådan går det ikke altid, og når problemet opstår, er man rigtig glad for, at man valgte en tandlæge, som kan gøre det lidt nemmere at magte en ubehagelig oplevelse. Kan man ovenikøbet finde en dygtig tandlæge, som har akutte behandlinger som en særlig del af sin profil, er det ekstra godt. Her vil det som regel være muligt at få en tid på skæve tidspunkter inklusive søn- og helligdage. Med tanke på at den typiske tandklinik kun har åbent i en tredjedel af døgnets 24 timer, men at uheld kan ske døgnet rundt, kan det meget vel tænkes, at man bliver rigtig glad for beslutningen.

For de fleste af os kommer det heldigvis aldrig så vidt, men det bør alligevel give stof til eftertanke, når du går i gang med at lede efter en ny tandlæge i København — så gør din research allerede i dag.

 

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.