Motorbrøl over Rebild

0

Der var flydere, sportsvogne, hot-rods og alt derimellem, da US Car Camp for nylig lagde vejen forbi Rebild. Publikum var mødt talstærkt op, og det blev en eftermiddag med masser af kubik, cola og hygge. Turen til Rebild var US Car Camp 2015’s præsentationstur, hvor gæsterne i Rebild Bakker fik rig mulighed for at hilse på dette års deltagere og se på de flotte, amerikanske biler.

En lille dreng kunne knap styre sin begejstring, da deltagerne i US Car Camp 2015 for nylig ankom til Rebild. -Se den der! Og den! Og den DER! råbte han, mens han pegede og hoppede op og ned. De amerikanske biler lod da heller ikke publikum gå skuffede hjem. Førerne var ikke sene til at skrue op for musikken – country eller rock naturligvis – eller træde lidt på speederen, så motoren gav et brøl. –Man kan ligefrem høre, hvordan CO2-udslippet stiger, bemærkede en af RebildPortens ansatte med et glimt i øjet. Hun og en kollega var sprunget ud på pladsen for at guide de mange biler, da Politi-Hjemmeværnet var forsinket. Heldigvis nåede de hurtigt frem, og snart var alle amerikanerbilerne parkeret på græsmarken. Den normale parkeringsplads var allerede fuldt besat af nysgerrige i alle aldre, som var mødt op for at se de imponerende, amerikanske biler.

Planen var, at bilerne skulle være på besøg i Rebild frem til kl. 16.15, men allerede efter en time trillede de første biler ud på landevejen igen. Der var dog stadig rigeligt med biler tilbage for publikum at kigge på. Imens fik deltagerne i US Car Camp sig en på opleveren med besøg hos RebildPorten eller et af museerne eller en forfriskning i form af is eller lidt til tørsten, hvor især Coca-Cola var populært – det hører jo ligesom med til amerikaner-stilen, som mange af Camp-deltagerne dyrker.

Efter besøget i Rebild vendte amerikanerbilerne snuden ”hjem” til Fruerlundparken i Øster Hurup. Her ventede en festlig weekend. US Car Camp 2015 bød både på to burn-out-shows, kåring af årets bil, musik og fest samt endnu tre cruises til henholdsvis Hadsund, Als og Mariager. US Car Camp lukkede og slukkede officielt søndag den 26. juli med tak for denne gang.

Share.

Der er lukket for kommentarer.