US Car Camp lægger vejen forbi Rebild

0

Parkeringspladsen ved Rebild Bakker vil onsdag den 22. juli summe af aktivitet. Denne dag har US Car Camp valgt Rebild Bakker som målet for deres cruise. US Car Camp er for ejere af store, flotte, amerikanske biler.

Årets US Car Camp afholdes i Fruerlundparken i Øster Hurup. Som en del af arrangementet er indlagt flere fælles køreture eller cruises, som man kalder det. Turen til Rebild Bakker er det første på årets camp, og kan derfor kaldes for præsentationsturen. Bilerne starter fra Fruerlundparken lige over middag, hvorfra de kører mod Rebild. Der er afsat et par timer til besøget, hvor de mange deltagere har mulighed for at besøge stedets seværdigheder, butikker og restaurationer, samt nyde den smukke natur.

Arrangørerne af US Car Camp oplyser, at de forventer, at der vil deltage 100-150 biler. Samtidig er alle, der har lyst til at se og høre de flotte køretøjer, velkomne til også at lægge vejen forbi Rebild Bakker onsdag den 22. om eftermiddagen.

Udover turen til Rebild Bakker, er der planlagt cruises til Hadsund og Mariager samt et mini cruise ud i det blå. Dette finder sted i dagene torsdag til lørdag. US Car Camp starter søndag den 19. juli og bilerne forlader igen Fruerlundparken søndag den 26. juli.

US Car Camp 2

Share.

Der er lukket for kommentarer.