Nissespil og generalforsamling i Siem Forsamlingshus – stor renovering er på vej

0

Sidste fredag var der generalforsamling i Siem Forsamlingshus, hvor der var mødt 26 op. Henrik Stensgaard, Karl Erik Nielsen og Pia Bjerregaard blev genvalgt til bestyrelsen, og det samme gjorde suppleant Anton Ohrt-Nissen, mens Karsten Kronborg Christiansen blev afløst af Trine Kilgast.

Formandens beretning og årets regnskab blev gennemgået og godkendt uden bemærkninger.

Nissespil og kagebord
Så var turen kommet til det traditionelle Nissespil.: Syv piger og en enkelt dreng havde øvet godt på Nissespillet, som Maria Ohrt-Nissen havde skrevet til børnene.
Og de havde vist alle sammen maven fuld af sommerfugle, inden de skulle opføre det for et talstærkt publikum: Ca. 75 børn og voksne var mødt frem.
Efter nissespillet blev der serveret kaffe og kage for alle. Kagerne havde blandt andre nissernes forældre tryllet frem, og sikke et kagebord. Flot, virkelig flot, – så selv en sønderjyde ku’ vist blive helt forlegen…
Efter kaffen blev det lille andespil om 10 ænder afviklet. Mange af børnene ville gerne være med, og de gik virkelig op i det, man var ikke i tvivl hvis de kun manglede en eller to brikker, så var det altså svært at sidde stille.
De børn, der ikke spillede med, gik ud i den lille sal, hvor de hyggede sig med at dekorere flamingokugler mm.
Anne Marie Christensen var tovholder for denne aktivitet og hun havde travlt med at hjælpe de ivrige børn.
Til sidst blev det amerikanske lotteri afviklet. Her var der 74 dejlige gevinster, som hurtigt skiftede ejermænd. Gevinsterne er alle skænket af byens borgere og bestyrelsen er meget taknemmelige for den opbakning der vises fra alle sider.

Dilettant og renovering
Næste arrangement i Siem Forsamlingshus er dilettanten fredag og lørdag den 25.-26. januar.
Dilettanterne er allerede gået i gang med at øve.
I år er det stykket ”Von Plats Teaterselskab kommer til byen” – præcis som nissespillet skrevet af den særdeles produktive lokale ildsjæl Maria Ohrt-Nissen.

Februar og marts lukkes forsamlingshuset ned, idet den lille sal, toiletter og gang skal have nyt loft/isolering, og toiletterne skal renoveres.

Share.

Der er lukket for kommentarer.