Røde Kors Butikkens julestue i Støvring Sognegård gav 10.000 kr. til gode formål

0

Ikke mindre end 10.000 kr. blev det flotte overskud ved Røde Kors Butikkens julemarked i Sognegården i Støvring.
Næsten 100 gæster havde i år valgt at besøge og deltage i den populære tradition.

– Formålet med denne eftermiddag er ud over et hyggeligt samvær med musikalsk underholdning af Else Andersen og Børge Jensen samt julehistorie fortalt af Lykke Yding, også at skaffe midler til velgørende formål i Støvring-området, fortæller en veltilfreds butiksleder Preben Kloster efter det vellykkede arrangement.
– Vi har tidligere støttet børn med gigt, kræftramte børn og multihandicappede børn, og sidste år blev overskuddet brugt til en hjertestarter på Bytorvet, fortsætter han.
Røde Kors i Rebild støtter iøvrigt også hvert år 50 familier med en julepakke. Familierne udvælges i samarbejde med Rebild kommune.
– Da vi har erfaret, at der mangler kørestole og køreposer på plejehjemmene, har vi i år valgt at overskuddet skal bruges på en kørestol med kørepose til Ådalscenteret og tre køreposer til MastruplundCenteret.
– Vi vil derfor gerne takke alle de mange forretninger og virksomheder, der har sponseret gaver til vores lotteri. Uden dem vil dette arrangement ikke være muligt. Vi vil også gerne takke de mange frivillige, der har givet gaver til vores bod, slutter Preben Kloster.

Share.

Der er lukket for kommentarer.