Senior motion i Aarestrup

0

Tine Melgaard,
Aarestrup Idræts forening, fortæller:

En del af foråret og hele efteråret har en flok seniorer haft møde torsdage en gang ugentligt i gymnastiksalen på friskolen.
Møde og møde er måske så meget sagt, for der bliver dyrket motion, både styrke, balance og udholdenhed bliver udfordret og bedret. Time opbygningen der bliver brugt er udviklet i forbindelse med ”Bevæg dig for livet konceptet” i samarbejde med DGI. Det betyder at selvom der findes en skavank eller to hos deltagerne, bliver styrke og udholdenhed bedret under hensyn til skavanken. At udfordre balancen er et andet del element af træningen for igen at modvirke svimmelhed. Træningen er niveau ind delt og udføres af både kvinder og mænd. Alle vil gerne holde sig i gang også i vinter halvåret, så der bliver trænet og der kommer ømme muskler.
Holdet før seniorerne er det ene Børne hold. Børnene er meget interesseret i hvad er det nu for noget der skal ske? Hvad skal de der rigtig voksne mennesker lave? Er et spørgsmål der er kommet fra et barn. Jo de skal træne og lave gymnastik var svaret fra træneren. Nå sagde barnet det må være kedeligt. Det er det bare ikke…. – Alle hilser på hinanden og der er altid gode grin. Der er et stort socialt arrangement på holdet, hvorfor der lige kan være kaffe møde efter træningen eller aftalt at juleafslutningen bliver med et fortjent stjerneskud indtaget på skolen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.