P3 Guld rykker festen til Aalborg!

0

2020 er startet godt ud for Nrodjyllands hovedstad, Aalborg. P3 Guld har nemlig valgt at rykke det anerkendte awardshow til Jylland. Og selvom mange havde i tankerne, at showet vil blive afholdt i Aarhus, så er er det Aalborg, der er løbet afsted med begivenheden.

Begivenheden vil blive afholdt i Musikkens Hus i Aalborg, og man vil her kunne se frem til en masse dansk musik. P3 Guld er en hyldest af den nye danske musik, der er blevet produceret. Selve showet bliver endvidere vist live på DR1.

Det er ikke uvant, at Musikkens Hus i Aalborg får love til at huse store og anerkendte awardshows. P3 Guld på listen over begivenheder er endnu et stort klap på skulderen til menneskerne omkring Musikkens Hus, og man vil i Aalborg kunne se frem til endnu flere store begivenheder fremadrettet.

Stor begejstring i Aalborg

Der er selvsagt stor begejstring i Aalborg. Borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen, har naturligvis også været ude offentligt og udtrykke denne begejstring. Der er glæde at spore, og der lægges vægt på den værdi, som sådan en begivenhed giver til Aalborg og hele Nordjylland.

Begivenheden kommer til at løbe af stablen d. 28. marts. Du kan købe billetter fra d. 4. februar kl 10.00. Det foregår på Musikkens Hus’ hjemmeside. Det skal bemærkes, at der i skrivende stund ikke er blevet offentliggjort værter eller det fulde program.

Share.

Der er lukket for kommentarer.