Ny spændende udstilling på Støvring Bibliotek

0

Fritidsmaler Vera Obel Jepsen udstiller spændende akvarel malerier på Støvring Bibliotek. Udstillingen kan ses fra onsdag den 5. august og frem til og med onsdag den 30. september.

Vera Obel Jepsen har malet i mange år og deltaget i flere kurser for at forbedre sin teknik og få ny inspiration. I begyndelsen var det akvarelfarver, der optog hende, men siden 2008 har hun fortrinsvis malet akrylmalerier. -Jeg starter med en nøjagtig skitse med fx kul, og efterhånden som farverne kommer på, overtager formen og farverne og samspillet mellem disse billedet, som derved ofte abstraheres, forklarer Vera Obel Jepsen.

-Min inspirationskilde er naturen. Kendte motiver som udsigten fra vores hus og fra vores sommerhus bliver malet og tegnet gang på gang på forskellige årstider – med færøsk inspiration, fortæller Vera Obel Jepsen. Den færøske inspiration kommer bl.a. af, at Vera Obel Jepsen flere gange har deltaget i kurser med den færøske kunstmaler Kári Svensson som underviser og supervisor.

De seneste to år har Vera Obel Jepsens malerier været udstillet flere steder i lokalområdet, blandt andet på de tre biblioteker i Rebild Kommune og hos tandlægerne i Skørping. Og nu kan de smukke billeder altså igen beundres på Støvring Bibliotek. Se mere på www.vera-obel-jepsen.webnode.com.

Share.

Der er lukket for kommentarer.