Rold Skov Orienteringsklub tager igen fat med faste træningsløb

0

Rold Skov Orienteringsklub åbnede efterårssæsonen med løb for både mountainbike og løbere. Det foregik lørdag med start ved Rold Stor Kro. Der vil næsten frem til jul være faste træningsløb hver lørdag. Sommeren igennem har flere løbere fra Rold Skov OK deltaget i flere løb både i ind- og udland, men nu tages der for alvor fat igen med faste træningsløb og deltagelse i åbne løb.

Lørdag den 1. august sluttede sommerpausen hos Rold Skov Orienteringsklub, og efterårssæsonen er nu i gang. Sæsonstarten blev markeret med et dobbeltarrangement, hvor der både kunne løbes og cykles. Mountainbikeorientering foregår på cykel med kortet monteret på styret, og handler også om at finde poster ved hjælp af kort og kompas. Alle poster er placeret ved stier og veje, da man ikke må køre i terrænet uden for disse. O-løberne må til gengæld færdes i terrænet, hvilket blev udnyttet ved lørdagens løb, hvor der var sat fokus på kurveorientering i det kuperede terræn. Premieren på efterårssæsonen havde udgangspunkt ved parkeringspladsen ved Rold Stor Kro.

Aktiv sommer

Klubben har dog ikke ligget stille sommeren over. –Der har været rekorddeltagelse af Rold Skov OK-løbere ved flere sommerløb i både ind- og udland, men nu tager vi fat igen med faste træningsløb hver lørdag og deltagelse i åbne løb om søndagen, stort set frem til jul, oplyser formand for Rold Skov Orienteringsklub Ole Jensen. En af de løbere, der har været aktiv i sommerens orienteringsløb er 66årige Ansa MacLassen. Hun er aktiv inden for Mountainbikeorientering. Ansa MacLassen har i sommerens løb vundet en bronze og to sølvmedaljer ved internationale mesterskaber i MTB-Orientering i Portugal og Tjekkiet. (Læs mere i Vores Avis uge 31).

Plads til flere

I løbet af forårssæsonen rundede Rold Skov OK medlem nr. 100, da Sara Byskov Scheel på 4 år meldte sig ind i klubben sammen med sine forældre og ældre søskende. Derudover oplevede klubben stor interesse ved dette års udgave af Find Vej Dagen. I den forbindelse udtalte formand Ole Jensen: –Vi er alle stolte over at være lykkedes med så mange planer og initiativer; og det er en fantastisk følelse at være formand for 100 medlemmer. Formanden satte sig derudover et nyt mål om at nå op på 125 eller måske 150 medlemmer.

Share.

Der er lukket for kommentarer.