Ny tandlæge skaber ekstra brede smil i Nørager

0

Tandlæge Andreas Simonsen tilknytter nu – efter bare tre år i den nye flotte klinik i Nørager – yderligere en tandlæge. Det er tandlæge Karin Jarlskov, som flytter ind hos Nørager Tandklinik mandag den 2. september.

Karin Jarlskov har i en årrække drevet tandklinik i Gedsted. Samtidig med hendes flytning til Nørager betyder det, at klinikken i Gedsted nedlægges, og Karin Jarlskovs patienter får tilbudt at blive betjent på klinikken i Nørager.

– Jeg har valgt at arbejde sammen med Andreas Simonsen på grund af hans høje standard og skarpe kompetencer, og så har jeg ønsket den allerbedste behandling til mine patienter, fastslår Karin Jarlskov; – man føler sig bare så godt tilpas og tryg hos Nørager Tandklinik.

Igen åbent for nye patienter

Også Andreas Simonsen og resten af teamet ved Nørager Tandklinik glæder sig til at få en garvet tandlæge som Karin Jarlskov i huset, og de ser frem til at tage sig rigtig godt af både hendes, nye og ”gamle patienter. Udvidelsen med endnu en tandlæge betyder  nemlig mulighed for igen at tage nye ind, som ønsker at benytte Nørager Tandklinik.

Begejstret ejerkreds

Hos ejerkredsen bag Nørager Sundhedshus vækker udvidelsen med endnu en tandlæge naturligvis også glæde, siger Johnni Kristensen, der var initiativtager til etablering af det sundhedshus, som han sammen med Jens Jacob Jensen, Johnny Ibsen, Erik Ugilt Hansen og Jeppe Ugilt Hansen har skabt i Nørager.

Sundhedscentret udvides og satser også på to nye læger

Netop nu er sundhedshuset under udvidelse, og forhåbningen er, at det på tilsvarende måde vil resultere i to nye læger i byen, når den nuværende læge, Peter Aaquist, om nogle år går på pension, som han har bebudet at gøre.

En by i udvikling

Nørager Sundhedshus, det nye minirådhus og det kommende friplejehjem, som ligger i hinandens forlængelse i bybilledet, og bidrager til at promovere Nørager som en by i udvikling. – Og det er der grund til at glæde sig over, siger medejer og byrådsmedlem Jeppe Ugilt Hansen, som fortsætter: – Det er godt, at Nørager Tandklinik nu har ressourcer til igen at modtage nye patienter.

FOTO: Nøragers nye tandlæge Karin Jarlskov sammen med Andreas Simonsen fotograferet i klinikken.

Læs også: Få naturlige tandimplantater og proteser i det nordjyske

Share.

Der er lukket for kommentarer.