Ny tradition i Rebild: Guidet travetur før nytårsmiddagen

0

Det håber Rebildguiderne i hvert fald på med deres verdenspremiere på Nytårstravetur i Rebild Bakker – med bobler.
Nytårsaftensdag, den 31. december kl.12.30 – 15.00, inviterer RebildGuiderne til en nytårstravetur med hele tre guider, som alle vil bidrage til en fantastisk stemningsfyldt tur gennem Rebild Bakkers flotte vinterlandskab.

”Naturen i Rebild er helt speciel på denne årstid, og det vil vi meget dele med folk på årets sidste dag” fortæller Birgitte Johannsen, som er en af tre RebildGuider, der deltager på turen. ”Vi er stolte af vores område og stolte af, at de lokale erhvervsdrivende støtter op omkring vores initiativ med denne tur; både Guldbæk Vingård og Krastrupsøgaard har forkælet os og turens gæster med lokalt produceret herligheder. Det glæder vi os meget til at præsentere for gæsterne – og til at smage på – og så glæder vi os til at fortælle sjove historier om området”.

De deltagende gæster på denne tur får, ved turens afslutning, mulighed for at smage to forskellige slags bobler fra Guldbæk Vingaard og lækre snacks fra Krastrupsøgaard, mens de tre RebildGuider, Nina Værum, Vivi Hensel og Birgitte Johannsen, slutter turen af i flammernes skær i den nye Max Henius bålhytte, som Rebild Kommune indviede i efteråret.

Her fortalte borgmester Leon Sebbelin, at han ønskede, at Max Henius bålhytten ville blive brugt til mange forskellige events, og det bekræfter destinationsudvikler Maria Lynge, at bålhytten bestemt gør:

”Vi har mærket en stor interesse for Max Henius bålhytten i RebildPorten. Vores gæster bruger den, og de bruger den meget. Både til hyggelig madpakkespisning efter en god tur i Rebild Bakker, men også ved større arrangementer. Rollespilsklubben A’kastin har holdt arrangement der, og RebildGuiderne har brugt den ved tidligere arrangementer, bl.a. et arrangement for børn, og nu her som afslutning til en nytårstravetur – hvilket er et fantastisk initiativ til en nytårsaftensdag. Frisk luft, gode historier og et par kilometer i benene inden aftenens festligheder”.

Turen er en helt særlig mulighed for at nyde Rebild Bakkers smukke vinterlandskab i selskab med RebildGuiderne. Der er tilmelding til RebildPorten og betaling direkte til RebildGuiderne på dagen.

Mødested: RebildPorten (Rebildvej 25A, 9520 Skørping – lige efter frokosttid.
Tilmelding til RebildPorten på info@rebildporten.dk eller +45 9988 9000
Obs: Turen er ikke for gangbesværede. Medbring passende og varmt fodtøj og tøj samt godt nytårshumør.
Turledere: RebildGuiderneBirgitte, Vivi og Nina

Share.

Der er lukket for kommentarer.