Orienteringsløbere i alle aldre kom til sæsonstart i Rold Skov

0

Der var trængsel i det lille klubhus på Mosevej da Rold Skov Orienteringsklub for alvor tog hul på foråret ved at skyde sæsonen i gang med træningsløb i Nørreskoven. 

Selvom forårsvejret tog sig en pause mødte små, store, unge og gamle talstærkt op.

Hele 53 orienteringsløbere meldte klar til start efter flere måneder i vinterhi. Lørdagens træningsløb bød på en række forskellige baner – alt lige fra ”kort, begynder” til ”lang, svær”. 

Skridt og kompas

Til dem der trængte til at få genopfrisket afstandsbedømmelsen, var der mulighed for at få afprøvet sin skridttælling på en afmålt strækning inden turen rundt i skoven. 

Undervejs var der lidt ekstra udfordringer, da dele af kortet var fjernet, og orienteringen foregik “i blinde”. 

Dermed var der god mulighed for at få trænet både kompaskurs og skridttælling. Det var især godt at komme i gang med træningen igen for de medlemmer, som allerede den efter-

følgende weekend skulle deltage i ”Nordjysk-2-dags”. Her konkurrerede Rold Skov OK’s medlemmer mod andre orienteringsklubber fra hele landet, samt klubber fra Norge og Sverige.

Børn og ungdom

Tirsdag d. 5. marts var det så børne- og ungdomsløbernes tur. 

Trods det kølige og fugtige vejr, var det et flot fremmøde børne- og ungdomsløberne kunne præstere. Tirsdagens træning bød på fælles opvarmning for alle aldersgrupper og efterfølgende forskellig o-tekniske øvelser, tilpasset børnenes alder og niveau. Der var smil og godt humør hele vejen igennem og børnene nød at være i skoven igen.

Fremover er der træningsløb for alle hver lørdag kl. 13 forskellige steder i Rold Skov og træning for børn og unge i alderen 4-18 år hver tirsdag sidst på eftermiddagen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.