På de skrå brædder i Mejlby

0

Mejlby Borger- og Kulturhus omdannes nu til afholdshotel. – Dog kun fredag-lørdag, med henholdsvis generalprøve og hovedforestilling på årets dilettantforestilling ”Afholdshotellet”.

Det er en god gammel tradition, som dermed holdes i hævd: – Allerede under anden verdenskrig var der en årlig dilettantforestilling i byen, fortæller formand Lilly Nielsen og oplyser, at overskuddet fra de to opførelser vil gå til renovering af Mejlby Borger- og Kulturhus.

Grinagtig farce

Afholdshotellet varmer publikum op til et godt grin, når Gotfred, den – tilsyneladende – ganske naive ejer af Agerskov Vig Afholdshotel, får besøg af Laurits Lurendrejer, en snu forretningsmand fra København. Med sig har Laurits Lurendrejer den prostituerede Sensuella, som skal hjælpe med at narre penge ud af Gotfred, meeen…… August von Osten, Sylvia Svendsen og Tante Sofie, den gravide køkkenpige Karen Jensen er andre af de markante skikkelser i stykket, som får en overraskende, fræk, nutidig drejning efterhånden som intrigerne og de fiffige modtræk udfolder sig på de skrå brædder.

Share.

Der er lukket for kommentarer.