Pigeaften i sundhedens tegn i Gerding

0

I den aktive landsby Gerding er ligeberettigelsen (…med et glimt i øjet!!) tilsyneladende ikke slået helt igennem endnu.
I hvert fald er der tradition for at gennemføre både herre- og dame-arrangementer i byen, og forledne var turen kommet til en af de populære pige-aftener, som denne gang stod i sundhedens tegn.
Line Simonsen, med klinik i Støvring, er uddannet i traditionel kinesisk medicin, blandt andet akupunktur, og hun fortalte levende om, hvordan hun arbejder med verdens ældste medicinform.
Line Simonsen er også uddannet auriculo-terapeut og auriculo-mediciner, – en uddannelse med en vestlig tilgang til kroppen og dens funktioner, grundlagt af franske læger og professorer.
Hun arbejder i sin klinik med en helhedsorienteret tilgang til kroppen, og hun gav gode råd til forebyggende indsats, behandling af ubalancer ved brug af forskellige metoder som fx akupunktur, og hvordan hun stiller diagnoser med bl.a. puls-, tunge- og ansigtsdiagnose. – Og så var der heldigvis også tid til hyggeligt samvær på den vellykkede pigeaften i Gerding..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.