Radikale i Himmerland vil have Sanne Bjørn fra Aalestrup i Folketinget

0

I Rebild er Leon Sebbelin radikal borgmester, i Vesthimmerland er Gitte lobdrup radikalt medlem af Regionsrådet, og nu vil de radikale i Himmerland også have et radikalt folketingsmedlem: Sanne Bjørn, født og opvokset i Aalestrup, i dag bosat i Studstrup nord for Aarhus med sin søn.

Himmerlandskredsen, som omfatter Rebild og Vesthimmerlands kommuner, valgte på den nylige generalforsamling at opstille Sanne Bjørn som ny folketingskandidat, og hun kommer dermed på hjemmebane i den kommende valgkamp, efter at have været opstillet i Silkeborg ved de to seneste folketingsvalg. – Hun har som 1. suppleant i den vestjyske storkreds været indkaldt i Folketinget ad to omgange, senest tre måneder i vinter/foråret 2017.

Spås gode chancer
Den hidtidige kandidat, Kjeld Lundager Jørgensen, blev på generalforsamlingen valgt som ny formand for de radikale i Himmerlandskredsen.
Kjeld Lundager Jørgensen vurderer, at Sanne Bjørn har rigtig gode chancer for at blive kommende nordjysk radikal repræsentant i Folketinget.
Sanne Bjørn er som nævnt født og opvokset i Ålestrup, student fra Vesthimmerlands Gymnasium, og har læst til lærer på seminariet i Aalborg.
Hun er 43 år, tidligere skolelærer og administrativ skoleleder i Kjellerup Kommune mellem Silkeborg og Viborg, og i dag leder af Børne- Unge pædagogernes Landsforbund, BUPL’s sekretariat i Århus.

Share.

Der er lukket for kommentarer.