Spil Dansk koncert i Nykirken

0

Tirsdag den 29. oktober kl. 19 fylder De Rytmiske Unoder fra Rebild Kulturskole

med dirigent Lene Grønbech Hansen samt et ungdomskor med elever fra Rebild Kulturskole og Skørping-Fræer Kirkekor Skørping Nykirke med dejlig sang og musik.Musikelever bidrager med flotte indslag og der synges fællessang..

Spil Dansk afholdes for at styrke den danskproducerede musik, i en tid hvor de unge i stort omfang dropper traditionelt TV og radio. I streaming-æraen risikerer de største internationale hits at løbe med al opmærksomhed, mens dansk musik kan drukne i det kæmpe streaming-hav. Det er vigtigt, at give plads til de danske navne, der kvalitet og matcher det internationale niveau i mange musikgenrer.
Dertil er det vigtigt at holde gang i det levende musikliv – som er en essentiel del af et velfungerende samfund, som binder os sammen på tværs af alder, køn og etnicitet. Spil Dansk Ugen fejres én gang om året. Overalt i landet. Til mere end 1.000 arrangementer fordelt på samtlige 98 kommuner. Her skrues ”Musikprocenten” op på 100% både live og i radio og TV. Skørping Nykirke fyldes med dansk livemusik tirsdag den 29. oktober kl. 19.

Mvh Per Bach, organist, Skørping Fræer Sogne

Share.

Der er lukket for kommentarer.