Støvring Museumsforening kalder til samling – generalforsamling..!

0

Det er ydmyge rammer, men der foregår mange spændende ting, – og så kan publikum se masser af lokale effekter i Støvring Museums samling, – blandt andet en rigtig fin og ganske omfattende samling af film om Støvring i fordums tid. Film, som vises efter behov. – Der er gratis adgang til museet uanset alder, og der er åbent de sidste to formiddagstimer hver lørdag, blandt andet bekendtgjort på en stander, som stilles ud foran museet ved hovedgaden, Hobrovej 108 i åbningstiden. Museet findes i Den Gamle Højskole foran rådhuset, og holder generalforsamling samme sted tirsdag aften den 29. marts, som det fremgår andetsteds i ugens avis.

På generalforsamlingen – hvor alle interesserede iøvrigt har gratis adgang uanset medlemskab eller ej – vil Støvring Museums formand Arnt Johansen i sin beretning fortælle om de mange aktiviteter, museumsforeningen har stået bag i året, som gik.

 ”Fra bondeby til industriby” er overskriften på museets samling og udstilling af effekter og andet materiale fra byen og egnen.

Museet begyndte i 2017 at køre med fast ugentlig åbningstid – dengang hver anden torsdag eftermiddag, men siden ændret til to timer hver lørdag formiddag, – hyggeligt og i en rar atmosfære, altid med kaffe på kanden.

Interessen er voksende, og som man siger: ”Kend din fortid, og forstå både nutid og fremtid”.

Hver lørdag dukker nye og gamle kendinge af museet op, enten for at se museet eller for at aflevere ting, – mest fotos.

Alle med den mindste smule (lokal)historisk interesse opfordres til at melde sig ind i Støvring Museumsforening, da ingenting her i livet jo kommer af sig selv. Desuden koster det så lidt, så man skulle tro, at prisen var lige så gammel som de udstillede ting..!

 

FOTO: Støvring Museum rummer blandt meget andet denne flotte gamle Hanomag.

Share.

Der er lukket for kommentarer.