Tilfredshed hos Rebild Erhvervsudviklingsråd

0

Der var både glæde og tilfredshed med udviklingen i det lokale erhvervsliv, da Rebild Erhvervsudviklingsråd i sidste uge holdt sit årsnøde i Business Park Nord.

Gårdejer Niels Juel Nielsen omtalte i sin beretning, at erhvervsudviklingsrådets arbejde symboliseres i det nye logo, som peger udad til den globaliserede verden omkring os, præcis som Rebild Erhvervsudviklingsråd arbejder på at skabe og fastholde både de lokale, nationale og internationale erhvervsmuligheder for såvel medlemmerne som andre i området.

Iværksættere fokus

I 2014 var hele 98 nye iværksættere i etableringsforløb, og det lover godt for fremtidens erhvervsudvikling i Rebild-området.

Erhvervs- og turistchef Anders Stryhn glædede sig både over det blomstrende iværksætteri og over at 32 lokale virksomheder siden sidste årsmøde har deltaget i forskellige typer af vækstprogrammer.

På internet-siden havde RebildPorten.dk ikke færre end 70.000 besøgende i 2014 med tilsammen 170.496 sidevisninger.

30% af de besøgende på hjemmesiden var nye besøgende.

Her i 2015 vil Rebild Erhvervsudviklingsråd fortsætte de gode takter med jobskabelse, eksport, styrket samarbejde mellem erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner mv.

Konkret drejer det sig bl.a. om udvikling af nye virksomhedsnetværk, nye typer arrangementer, herunder en lokal erhvervsmesse, opsøgende erhvervsfremmeindsats med særligt fokus på bygge & anlæg samt eventudvikling med den nye eventkoordinator Jakob Rasmussen i front.

Share.

Der er lukket for kommentarer.