TV2 på Tour – Mere end et cykelløb

0

For nylig gæstede TV2 på Tour Øster Hurup. En talrig skare af børn, forældre og bedsteforældre – både turister og lokale var mødt frem for at opleve TV2 på Tour på nærmeste hold. TV2 på Tour rejser i forbindelse med Tour de France rundt til 10 danske byer med motionscykelløb og andre løjer. I Øster Hurup var der tirsdag fokus på børnene. Mandag var det de voksne, der svingede sig i sadlen.

Tirsdagens første aktivitet var Kids Cykelløbet, hvor børn i alderen 3-12 år tilbagelagde flere kilometer i Øster Hurups gader. Børnene kørte i heats efter alder. Det gjaldt ikke om at komme først, men om at være med. Alle deltagerne fik en gul trøje, en goodiebag og en gratis is efter løbet. Derudover blev der udtrukket præmier på startnumrene, hvor der var blandt andet drikkedunke, biografbilletter og is på højkant.

Parat til start - anden afdeling af børnecykelløbet

Parat til start – anden afdeling af børnecykelløbet

Centimeter Maraton

Efter cykelløbet bød dagen på Centimeter Maraton i selvskab med selveste Rasmus Klump. De deltagende børn løb 42195 centimeter. Den nøjagtige distance på et maratonløb bare målt i centimeter. Dagens aktiviteter blev rundet af med Kids Bingo Banko. Alle løjerne blev styret af Frederik fra X-Faktor, som også leverede et par sange i pauserne mellem aktiviteterne.

Fuld fart på til Rasmus Klump's Centimeter Maraton

Fuld fart på til Rasmus Klump’s Centimeter Maraton

TV2 på Tour

TV2 på Tour sendte live fra Øster Hurup både mandag og tirsdag med værterne Michael Stærke og Mejse Egebjerg. Dette kunne de mange gæster i Øster Hurup følge på storskærm, hvor der også blev vist Tour de France. Derudover var der et rigt udbud af boder med mad og oplevelser. Blandt andet kunne man prøve kræfter med en ægte Tour de France strækning på en cykelsimulator.

Borgmester på 5.pladsen

Dette prøvede Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen. Han stillede i Borgmesterdysten. Denne er for alle borgmestrene i de kommuner, som TV2 på Tour besøger. Mogens Jespersen kørte de sidste 3,5 km op af Alpe d’Huez på cykelsimulatoren i tiden 17.39. Dette rakte på dagen til en flot 5.plads.

Michael Stærke er klar til at rapportere live fra Øster Hurup tirsdag den 21. juli

Michael Stærke er klar til at rapportere live fra Øster Hurup tirsdag den 21. juli

Turen er nu slut

TV2 på Tour er efterhånden blevet en tradition. I år startede turen i Marielyst den 4. juli og sluttede i Sæby søndag den 26. juli. I alt fik 10 danske sommerbyer besøg – heriblandt Øster Hurup. Undervejs er der blevet samlet ind til Børneulykkesfonden gennem de mange cykelløb, centimeter-maraton og Bingo Banko. Børneulykkesfonden arbejder for børns sikkerhed i trafikken.

Frederik fra X-Faktor var med til at styre dagens aktiviteter - bl.a. Kids Bingo Banko, som markerede afslutningen på en aktiv dag

Frederik fra X-Faktor var med til at styre dagens aktiviteter – bl.a. Kids Bingo Banko, som markerede afslutningen på en aktiv dag

Der var et rigt udvalg af boder med både mad og oplevelser i TV2 på Tour's plads

Der var et rigt udvalg af boder med både mad og oplevelser i TV2 på Tour’s plads

Her triller en cykelrytter over målstregen - nu skal det gøre godt med en is :-)

Her triller en cykelrytter over målstregen – nu skal det gøre godt med en is 🙂

Publikum stod klar langs vejen og heppede på de små cykelryttere

Publikum stod klar langs vejen og heppede på de små cykelryttere

Share.

Der er lukket for kommentarer.