Veggerby Seniorer er en forening med udfarende kraft – årets rundt!

0

Foreningen Veggerby Seniorer kommer rigtigt ud at opleve noget: 4. juni er der igen ørreddag i Højris, hvor der er gode chancer for gevinst, når medlemmerne er ude med snøren, og fra det nye program kan desuden nævnes en heldagsudflugt til Nationalpark Thy, Lodbjerg Kirke og fyr samt vindmølletestcenteret i Østerild, samt mange andre spændende ting. – Efter generalforsamlingen forleden har bestyrelsen iøvrigt konstitueret sig med Karen Margrete Adamsen som formand, Kirsten Graversgaard, næstformand, Hanne Christensen, kasserer, nyvalgte Henning Jensen som sekretær og Ole Stefansen menigt medlem i bestyrelsen.

2018 var igen et meget aktivt år i foreningen, fremgik det på generalforsamlingen: Rejseforedrag, sangeftermiddag, tur i seniorbiografen, besøg af Dansk Hørecenter, deltagelse i Store Legedag, gudstjeneste i Veggerby Kirke, ørreddag i Højris med Gert Fischer, sommermøde i præstegårdshaven i Øster Hornum sammen med Øster Hornum Seniorer og menighedsrådene, heldagsudflugt, som samtidig var menighedsudflugt, til Frederikshavn, deltog med fanen i indsættelse af den nye præst Kenneth Berg, halvdags kør-selv-tur til Hjerritsdal Mølle, Stinesminde og Oue,  deltagelse med fane ved høstgudstjeneste, foredrag af Svend Jørgensen, Aars, besøg hos Lift-Up i Støvring, bankotur til Ribe Domkirke og indkøb i Tyskland, juleafslutning med oplæsning med mere.

Fin medlemsopbakning

– Der har været god tilslutning til alle arrangementer, konstaterede formanden, – og nå-ja, så har foreningen også været medarrangør af 12 gåture, hvor årets første gåtur gennemførtes den 1. april. 

Herudover har foreningen stået for et arrangement under de 65.000 kr., som lokalområdet i 2018 fik af Rebild Kommune til Sundhed for pengene. Her var der besøg af Margit Strauss Hansen, som er dietist i Rebild kommune, – og det må da ærligt talt også konstateres, at en sund levevis er en fornuftig ting, hvis man skal have energi til at deltage i alle de tilbud, det omfattende program hos Veggerby Seniorer indeholder..!

FOTO: På fotoet øverst er en gruppe fra Veggerby Seniorer på udflugt til naturskønne Bramslev Bakker ved Mariager Fjord.

Share.

Der er lukket for kommentarer.