Venstre i Himmerland lader op med Marie & Søren ved nytårsparole 15. januar

0

Venstres nytårskur årgang 2019 for medlemmer i Rebild og Vesthimmerland kommuner kommer til at stå i valgenes tegn. Igen i år er nytårskuren for de to kommuneforeninger henlagt til Haverslev Hallens festlokale, og det er tirsdag aften den 15.januar, arrangementet løber af stabelen, med i hvert fald to prominente gæster blandt talerne.

Himmerlandskredsens formand Thorkild Bækkelund er glad for igen at kunne præsentere en populær og kendt gæstetaler, nemlig tidligere minister, medlem af folketinget og kandidat ved det kommende valg til Europa-Parlamentet, Søren Gade.
– Søren Gade har i flere år været en markant skikkelse i det politiske liv og har med stor succes ledet Venstres folketingsgruppe som gruppeformand på Christiansborg til for få måneder siden, da det blev besluttet, at Europa Parlamentet var næste karrieremål for Søren Gade, konstaterer Thorkil Bækkelund.
– Aftenens taler vil berøre den politiske situation i Europa og det kommende forhold til England. Den danske politiske situation vil sikkert også blive berørt. Der vil være mulighed for spørgsmål og debat med Søren Gade.

Også kredsens
folketingskandidat

Lige så sikkert som at der skal afholdes valg til Europa Parlamentet i maj måned, skal et folketingsvalg være afholdt senest 6 måneder efter nytårskuren.
Dette valg bliver temaet for aftenens anden taler, nemlig Himmerlandskredsens folketingskandidat Marie Bjerre.
– I lang tid har kandidat, kredsbestyrelse og kampagneudvalg arbejdet med valgtemaer, kampagneplanlægning og mobilisering af frivillige til at støtte Marie Bjerre. Målet er igen at få Himmerlandskredsen repræsenteret på Christiansborg, fortæller Thorkil Bækkelund på vegne af de mange frivillige medlemmer, som yder en stor indsats i bestræbelserne på at få en lokal kandidat på tinge.
– Marie Bjerre er klar til at præsentere sine mærkesager og sin valgkampagne og efterfølgende mulighed for spørgsmål og en politisk debat.

Liberale samfundsværdier

– De kommende valg vil være hovedtemaerne, men liberale værdier i vores samfund vil sikkert også blive berørt i en forhåbentlig fyldt sal den 15. januar i Haverslev, slutter Thorkil Bækkelund.
Med al dén valgsnak kunne en og anden måske godt forledes til at tro, at aftenens festmenu ville bestå af valgflæsk med tilbehør… – Men det er endnu bedre: Kalvesteg med Walforfsalat, og i pausen kaffe med kransekage..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.