Venstre i Himmerland igen på Christiansborg efter otte år uden lokal MF’er

0

I Nordjylland i almindelighed og i Himmerland i særdeleshed blev sidste uges folketingsvalg en massiv succes med stor fremgang for Venstre. For Himmerlands-kredsens nye folketingskandidat, advokat Marie Bjerre, blev valget en speciel stor triumf, da hun med 8.627 personlige stemmer strøg direkte ind på Christiansborg.

Dermed lønnede det store frivillige græsrodsarbejde sig, med lokale Venstre-folk kravlende rundt i lygtepæle med plakater, på bigballer med bannere osv osv: -Jeg er utrolig stolt og beæret over, at så mange har bakket op om mit kandidatur, lød det fra en rørt Marie Bjerre, da det endelige resultat forelå.

– At 8.627 nordjyder har stemt personligt på mig, overgår langt mine forhåbninger., og det ville ikke være lykkedes uden den fantastiske frivillige opbakning, som jeg har fået overalt. Tusind tak.

Over halvdelen af Marie Bjerres personlige stemmer, 4.542, blev iøvrigt afgivet i Himmerland, og hun strøg totalt op på en tredjeplads blandt Venstres nordjyske kandidater. – Ialt har Venstre nu hele fem nordjyder i folketingsgruppen.

Thorkild Bækkelund, formand for Venstre i Himmerlands-kredsen, er naturligvis også begejstret for den massive fremgang: – Det er en stor forløsning af det arbejde, der startede i marts 2016, og efter en ihærdig målrettet indsats af kredsbestyrelsen, vælgerforeningerne, medlemmerne, erhvervslivet og ikke mindst kampagnegruppen bag Marie Bjerre; dejligt at Venstre i Himmerland igen efter 8 år er repræsenteret på Christiansborg, konstaterer han.

Share.

Der er lukket for kommentarer.